دسترسی سریع به بخش های مقاله
با نزدیک شدن به گرما و ماه مبارک رمضان، بستنی یکی از خوشمزهترین و پرطرفدارترینها در تمام دنیا است که از کودکان گرفته با بزرگسالان عاشق آن هستند. بستنی یخی یا همان بستنی آلاسکا یکی از بستنیهای خوشمزه و نوستالژی است که به راحتی میتوان آن را در خانه درست کرد.
همچنین میتوان آن را به عنوان یک دسر خوشمزه برای بعد افطار و برای کودکان در نظر گرفت که به راحتی و سریع میتوانید آن را تهیه کنید. تهیه بستنی یخی یک فرآیند سرگرمکننده و لذیذ است. در زیر به شما مراحل تهیه بستنی یخیهای متفاوتی را به صورت مرحله به مرحله توضیح میدهیم:
طرز تهیه بستنی یخی رنگین کمانی
این مدل بستنی یخی بسیار ساده و آسان است. با دو ترکیب عالی و ساده میتوانید یک بستنی و دسر خوشمزه را امتحان کنید.
پاستیل رنگی / تکههای میوه |
به مقدار لازم |
آب |
1.5 لیوان |
آبمیوه یا نوشابه گازدار |
به مقدار لازم |
دستور تهیه:
1. ابتدا پاستیلها را درون قالب بستنی بریزید و روی آن را با آبمیوه مورد نظر پر کنید.
2. اجازه دهید چند ساعتی درون فریزر بمانند تا شکل بگیرند.
3. برای اینکه بتوانید بستنی یخی را به راحتی از قالب خارج کنید قالب را چند لحظه کوتاه درون آب جوش قرار دهید.
4. میتوانید برای تهیه این بستنی از تکههای میوه نیز استفاده کنید. آنها را خرد کنید و درون قالب بستنی بریزید. برای مایع آن میتوانید از شربتهای میوهای استفاده کنید.
تهیه بستنی یخی شیری
درست کردن این بستنی خیلی راحتتر است و نیازی به میکسر ندارد. بستنی یخی شیری یکی از موارد مقوی و سالم است که میتوانید در مهمانیهای دوستانه از آن استفاده کنید. موادی که در ادامه نوشته شدهاست، برای تهیه ۴ عدد بستنی چوبی شیری کافیست.
شیر |
2 لیوان |
شکر |
5 الی 6 قاشق |
گلاب |
2 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه:
1. در شروع، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید. میزان شکر را بسته به سلیقه خود تنظیم کنید. میتوانید این مرحله را روی حرارت گاز انجام دهید تا همه مواد به خوبی باهم میکس شوند.
2. گلاب را به ترکیب شیر و شکر اضافه کرده و مخلوط حاصل را داخل قالبهای پلاستیکی بستنی یا لیوانهای کوچک بریزید.
3. حدود ۴ تا ۵ ساعت زمان لازم است تا بستنی یخی شما کاملا ببندد و آماده مصرف شود.
4. میتوانید برای تغییر مزه و رنگ بستنی خود از کاکائو و زعفران نیز استفاده کنید.
ترفند: اگر علاقه دارید بستنی یخی رژیمی درست کنید، میتوانید به جای انتخاب شکر از دو قاشق عسل و به جای خامه از یک عدد موز فریز شده استفاده کنید.
طرز تهیه بستنی یخی آلبالویی
بستنی لواشکی و ترش همیشه طرفداران خاص خود را دارد. اگر شما هم از طرفداران مزههای ملس و مزههای ترش هستید، پیشنهاد میکنیم در روزهای گرم تابستان، بستنی یخی آلبالویی را در لیست انتخابهای خود قرار دهید. اگر این بستنی خوشمزه خانگی را با آبمیوه تهیه کنید، میتوانید ترکیب تکههای لواشک نیز در آن قرار دهید. با مقدار موادی که در ادامه نوشته شدهاست، میتوانید برای ۴ نفر بستنی یخی ترش تهیه کنید.
آلبالو |
دو پیمانه |
شیر |
دو پیمانه |
میوه تازه(تازه و با طعم ژله یکی باشد) |
به میزان لازم |
دستور تهیه:
1. ابتدا آلبالوهایی را که هسته ی آنها جدا شدهاند را با مخلوطکن میکس کنید تا کاملا له شوند.
2. میوه های له شده را درون قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا هم آب اضافی آن خشک شود و هم آلبالوها کمی نرمتر شوند.
3. شیر را با میوهها میکس کنید و درون قالب دلخواه بریزید.
4. اجازه دهید 4 الی 5 ساعت در فریزر ببندد.
5. بستنی یخی شما آماده است. نوشجان!
طرز تهیه بستنی یخی موهیتو
بستنی موهیتو به دلیل ترکیباتی که دارد طرفداران زیادی را در فصل تابستان و بهار به خود جذب میکند. زیرا ترکیبات آن برای رفع عطش بسیار مناسب است. همچنین میتوانید آن را به عنوان دسر بعد از غذا سرو کنید.
از آنجایی که نعنا و لیمو یکی از ترکیبات اصلی این بستنی میباشد، مزه جادویی و خوشمزهای دارد. زیرا نعنا برای رفع انواع حساسیت ها در تابستان توصیه میشود.
نعنای تازه |
10شاخه |
شکر |
2 لیوان |
لیمو |
8 تا 10 عدد(بسته به ذائقه) |
آب |
4 لیوان |
دستور تهیه:
1. شکر ها را با آب درون قابلمه حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا دانه های شکر کاملا در آب حل شوند.
2. لیموترشها را پوست کنید و پوستها را رنده کنید.
3. پوست های رنده شده را با نعناهای خرد شده به آب و شکر درحال جوش اضافه کنید تا آب طعم آنها را بگیرد. بعد از اینکه محتویات به جوش آمد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و آن را از صافی رد کنید و در کاسه ای بریزید.
4. حالا آب لیموهایی که از قبل پوست کنده بودید را در آب رد شده از صافی بریزید.
5. وقتی مایع بستنی کمی خنک شد آن را در قالب دلخواه بریزید و به مدت 8 الی 10 ساعت در فریزر قرار دهید.
طرز تهیه بستنی یخی توت فرنگی+خامه
توت فرنگی یکی از میوههایی است که در تابستان و بهار بیشتر روانه بازار میشود. همچنین کودکان علاقه خاصی به این میوه نشان میدهند پس ترکیب آن با خامه میتواند یکی از بهترین انتخابهای شما باشد.
خامه صبحانه |
2 بسته |
شکر |
1 قاشق غذاخوری |
وانیل |
1 پنس |
توت فرنگی |
400 گرم |
دستور تهیه:
1. برگهای توت فرنگی را جدا کرده و توت فرنگی ها را بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافه آن از صافی خارج شود.
2. خامه و وانیل و شکر را درون ظرفی ریخته و با همزن برقی آنقدر هم میزنیم تا خامه فرم بگیرد. (اگر بستنی با شیرینی بیشتری میخواهید شکر را بیشتر اضافه کنید.)
3. توت فرنگیها را درون مخلوط کن بریزید و صبر کنید تا له شوند. سپس خامههای فرم گرفته را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
4. 5 الی 6 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.
طرز تهیه بستنی یخی فالودهای
بستنی فالوده ای شیرازی یکی از بستنیهای خوشمزه است که برای رفع تشنگی میتوانید آن را از شاویس تهیه کنید یا در خانه با کمترین مواد آن را آماده کنید. بستنی فالودهای شاویس میتواند یکی از برترین انتخابات شما محسوب شود.
آب |
4 لیوان |
شکر |
1 لیوان |
گلاب |
1/4 لیوان |
لیمو ترش |
1 عدد |
نشاسته |
300 گرم |
شربت آلبالو |
به مقدار لازم |
دستور تهیه:
1. 2 لیوان آب را در قابلمهای بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. سپس روی حرارت قرار دهید تا شکر در آب حل شود و آب به غلظت برسد. سپس گلاب را در به آب در حال جوشیدن اضافه کنید.
2. بعد از جوش آمدن آب، آن را از روی حرارت بردارید و در محلی قرار دهید تا کمی خنک شود. سپس در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
3. آب یخ زده را در مخلوط کن بریزید تا خرد شود، سپس مجددا درون فریزر قرار دهید.
4. دو لیوان نشاسته را میکس کنید و روی حرارت قرار دهید تا نشاسته غلیط شود.
4. نشاسته های غلیظ را از صافی یا قالب رد کنید تا نشاسته ها به صورت رشته ای از صافی خارج شوند.
5. رشته های نشاسته را درون خرده یخ هایی که از قبل در فریزر دارید قرار دهید.
6. حالا فالوده شما آماده است می توانید شربت آلبالو را نیز روی آن بریزید.
نوشجان😊
خیلی خوب بود وقتی خوردم یاد بچگیم افتادم
نوش جان!
یادش بخیر یاد قدیما افتادم هیچکدوم مزه اون بستنیارو نمیده